Autouncle hjælper dig til at undgå at betale for meget. For at kunne give dig en objektiv vurdering af bilens pris ud fra det aktuelle marked, analyserer vi hver dag priser på biler til salg fra 146 hjemmesider alene i Danmark. Bilen kan vurderes til 6 forskellige prisvurderinger super, god, fair, lidt for dyr eller dyr pris. SKAT anvender også Autouncles vurderingssystem.
Trustpilot er en hjemmeside der tillader almindelige forbrugere, at anmelde og bedømme en virksomhed eller et brand. Forbrugerne kan give en bedømmelse i mellem 1 og 5 stjerner, og derudover en længere beskrivelse af deres oplevelse. Samtlige brugeres bedømmelser tælles sammen, og derigennem findes den samlede brugervurdering af S.E.J. Biler
Santander Consumer Bank tilbyder i samarbejde med S.E.J. Biler finansiering både som låne- og leasingsløsning. Med deres løsning får du en nem og fordelagtig måde at låne til din nye bil på med udgangspunkt i dine købsbehov. Fra du har valgt din bil tager det kun ca. 5 min. at få lavet en kreditvurdering og udskrive de relevante papirer.
Al Finans tilbyder finansieringsløsninger indenfor lån, leasing og factoring. Virksomheden har lang erfaring og branchekendskab og er S.E.J. Bilers udvalgte samarbejdspartner mht. alt finansiering.
Alka er S.E.J. Bilers udvalgte samarbejdspartner når det kommer til forsikring. Alka er en virksomhed, ejet af en række andre organisationer og virksomheder, på tværs af Danmark, Norge og Sverige. Alka har år på år stor kundetilfredshed, og er derfor S.E.J. Bilers anbefalede forsikringsselskab.
AutoMester er en landsdækkende kæde af værksteder, med over 400 værksteder fordelt rundt omkring i Danmark. AutoMester har et højt fagligt niveau, samt service og kvalitet der sætter kundetilfredshed i højsædet. AutoMester er S.E.J. Bilers samarbejdsværksted.