SEJ 0003 Sejarb 10

Reklamationsret

Alle vores salgsbiler kontrolleres og klargøres ud fra en omfattende kontrolliste inden bilen forlader os med sin nye ejer bag rattet. Desuden garanterer vi, at bilen er fri for restgæld og hæftelser, ligesom du kan være sikker på, at bilens oplyste km. stand er korrekt.

Reklamationsret jf. købeloven:

Ved salg fra os til som erhvervsdrivende til en privat forbruger, er bilen omfattet af 24 mdr. reklamationsret. Denne dækker ikke synlige eller ikke oplyste fejl, som var til stede ved leveringstidspunktet.

De første 12 mdr. gælder formodningsreglen, hvilket betyder at man formoder at en given fejl var til stede på leveringstidspunktet. Sælger skal derfor i de første 12 mdr. efter leveringen, kunne bevise at en fejl ikke var til stede på leveringstidspunktet.

Herefter overgår bevisbyrden til køber, hvilket betyder at køber skal kunne bevise at en given fejl eller mangel var til stede på leveringstidspunktet. Reklamationsretten dækker således kun fejl og mangler som var til stede, eller begyndende til stede på leveringstidspunktet.

Reklamationsberettigede fejl skal i udgangspunktet altid udbedres på S.E.J. Biler’s eget AutoMester E+ værksted i Nr. Snede.

AutoMester Nedbrudssikring:

For at yde ekstra tryghed og fleksibilitet ifht. ovennævnte reklamationsret, tilbyder vi tilkøb af AutoMester’s Nedbrudssikring.

Nedbrudssikringen er en landsdækkende ordning i AutoMester regi, hvor man i 12 måneder kan sikre sig mod fejl og nedbrud på en lang række af bilens komponenter. Prisen herfor starter fra kun kr. 1.590,-
Det betyder i praksis, at biler med en tilkøbt AutoMester Nedbrudssikring kan køre ind på et valgfrit AutoMester værksted i hele landet og få udbedret eventuelle fejl som er dækket af AutoMester Nedbrudssikringen. En stor tryghed og fleksibilitet, hvis ”uheldet er ude”.
Bemærk at ikke alle komponenter er dækket, ligesom der gælder vilkår for bilens vedligeholdelse samt reparationens størrelse. Du kan læse mere om Nedbrudssikringen her: AutoMester Nedbrudsforsikring

Husk at kontakte S.E.J. Biler på 75771311 eller vaerksted@sej-biler.dk, hvis du oplever en fejl på din bil. Så hjælper vi dig godt videre i processen.