Privatleasing-biler

Du kan sagtens lease en brugt bil – og det er nemt.

Hos S.E.J. Biler har vi altid et godt tilbud på leasing af din næste bil, og på vores hjemmesider finder du et bredt udvalg af klargjorte biler, som kan leases.

 

Varebiler

Fordele ved at lease

Fordelen for dig ved at lease er, at du kender dine biludgifter det næste år – eller 2 eller 3 år! Der kommer altså ingen ubehagelige overraskelser.

De priser, du ser i vores annoncer med privatleasing, er incl. en service- og reparationsaftale. Du kan også vælge at få dæk med i din aftale. Hvis du gør det, så er de eneste ekstraudgifter, der eventuelt kan komme, udgifter til f.eks. skader og reparationer som følge af ”forkert eller uansvarligt” brug af bilen.

Hvis vi ikke har aftalt andet, så skal bilen blot leveres tilbage til os, når leasingperioden udløber. Punktum.

Med andre ord – så kender du dine udgifter i hele leasingperioden, og du skal ikke spekulere på hvad bilen er værd om 1, 2 eller 3 år, når den skal sælges.

Godkendt af FDM

Du skal ikke frygte store regninger, når bilen skal leveres tilbage efter leasingperioden. Bilen skal leveres tilbage i en stand, som svarer til bilens alder og de kilometer, den har kørt. Nøjagtig som hvis du selv skulle sælge en brugt bil. Du skal altså ikke aflevere en top-klargjort bil.

Vi rådgiver dig naturligvis gerne ved tilbagelevering, men du kan også vælge at få FDM til at gennemgå bilen som din uvildige partner. Vi får en rapport fra FDM, som giver dig et overblik over de ting, der KAN blive tale om at udbedre.

Hvis der er større skader, kan det anmeldes til forsikringen. Udbedring af mindre skader eller reparationer aftaler vi nærmere.

Hvis du bor langt væk fra Nørre Snede, kan vi aftale, at du afleverer bilen hos et FDM-center tæt på dig. Så sørger vi selv for at få bilen hentet dér.

Altid et værksted tæt på dig

Den service- og reparationsaftale, der er inkluderet i leasingaftalen, betyder, at du altid har et værksted tæt på! Vi vil selvfølgelig helst have, at du kommer på vores værksted, men hvis det er for langt at køre, kan du vælge ét, der er tættere på, hvor du bor.

Kan jeg komme ud af min leasingaftale før den løber ud?

Ja, det kan du godt!

En leasingaftale kan opsiges med 11 måneder + 1 måneds varsel.

Det betyder, at efter ét år, kan du opsige din leasingaftale med 1 måneds varsel.

Bilen afleveres hos os eller hos FDM som ved ordinært udløb, og den gennemgås for eventuelle fejl eller skader.

Kontakt vores rådgivere

Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig godt på vej i din nye, brugte bil. Vi er specialister i alt fra brændstoftyper til finansieringsformer og vores vigtigste opgave er at finde den rigtige løsning for dig! Uanset om du vælger benzin, diesel, hybrid eller el – og uanset om du leaser, lejer, lånefinansierer, eller betaler kontant.