SEJ 0003 Sejarb 10

Reklamationsret

Alle vores salgsbiler kontrolleres og klargøres ud fra en omfattende kontrolliste inden bilen forlader os med sin nye ejer bag rattet. Desuden garanterer vi, at bilen er fri for restgæld og hæftelser, ligesom du kan være sikker på, at bilens oplyste km. stand er korrekt.

Reklamationsret jf. købeloven:

Ved salg fra os til som erhvervsdrivende til en privat forbruger, er bilen omfattet af 24 mdr. reklamationsret. Denne dækker ikke synlige eller ikke oplyste fejl, som var til stede ved leveringstidspunktet.

De første 12 mdr. gælder formodningsreglen, hvilket betyder at man formoder at en given fejl var til stede på leveringstidspunktet. Sælger skal derfor i de første 12 mdr. efter leveringen, kunne bevise at en fejl ikke var til stede på leveringstidspunktet.

Herefter overgår bevisbyrden til køber, hvilket betyder at køber skal kunne bevise at en given fejl eller mangel var til stede på leveringstidspunktet. Reklamationsretten dækker således kun fejl og mangler som var til stede, eller begyndende til stede på leveringstidspunktet.

Reklamationsberettigede fejl skal i udgangspunktet altid udbedres på S.E.J. Biler’s eget AutoMester E+ værksted i Nr. Snede.

Fragus GOSafe:

For at yde ekstra tryghed og fleksibilitet i forhold til reklamationsretten, som vi nævnte ovenfor, tilbyder vi tilkøb af Fragus GOSafe garanti.

Fragus GOSafe er en landsdækkende ordning, hvor man i 12 eller 24 måneder kan sikre sig mod fejl og nedbrud på en lang række af bilens komponenter. Garantien dækker de fleste af de større og dyre reparationer, man kan komme ud for som bilejer - dog ikke skader forvoldt ved uhensigtsmæssig brug af bilen.
Spørg efter prisen for Fragus GOSafe til din bil på vores værksted.

Bemærk at ikke alle komponenter er dækket, ligesom der gælder vilkår for bilens vedligeholdelse samt reparationens størrelse. Her kan du læse mere om GOSafe Premium og GOSafe Electric.

Husk at kontakte S.E.J. Biler på 75771311 eller vaerksted@sej-biler.dk, hvis du oplever en fejl på din bil. Så hjælper vi dig godt videre i processen.