Om os

Om S.E.J. Biler

S.E.J. Biler er en familie virksomhed med rødder tilbage til 1938!

Mekaniker Johannes Jeppesen startede sit værksted på den nuværende adresse. Der blev solgt, repareret og serviceret biler, landbrugsmaskiner og traktorer.

I 1983 overtog Svend Erik Jeppesen – heraf navnet S.E.J. Biler – værkstedet efter sin far og videreførte det indtil 2012.

3. generation – Theis W. Jeppesen – overtog virksomheden ved udgangen af 2012. Med dette generationsskifte blev der sat øget fokus på bilsalg, ligesom der blev opgraderet på værktøj og udstyr, omgivelser og faciliteter.

Virksomheden fremstår i dag som en moderne og nytænkende bilhandel med et fuldt opdateret værksted, såvel teknisk som medarbejdermæssigt.

Vores værksted er medlem af Automester, Danmarks største kæde af frie værksteder. På værkstedet og i klargøringsafdelingen er der ansat 14 medarbejdere.

Salgsafdelingen har i de seneste år haft en støt stigende tilgang af kunder og omsatte i 2016 over 1000 biler. Salgs- og administrationsafdelingen beskæftiger 7 medarbejdere.

Vi sælger biler til hele Danmark, og vi håber også at se dig!

Velkommen til S.E.J. Biler.

 

Ledige stillinger 

Vi har i øjeblikket ingen opslåede stillinger, men er altid interesserede i at høre fra dygtige og engagerede folk, som kunne have lyst til at blive en del af holdet hos S.E.J. Biler.

Ring, kig forbi eller send Theis en mail på tj@sej-biler.dk, hvis du har interesse i at komme i dialog med os.