Værksted

Om vores værksted

Med over 80 års erfaring i en branche, der de seneste 20-30 har været i konstant forandring, har vi været med hele vejen, og både lokalt og bredere ud geografisk sat vores aftryk som et alsidigt og fagligt teknisk AutoMester-værksted.

Vi var blandt de allerførste, der indgik i AutoMester kæden for ca. 25 år siden. Kæden er i dag Danmarks førende værkstedkæde og blev i 2019 kåret som ”Årets værkstedskæde”.

Gennem årene er der til stadighed blevet udviklet teknologisk på værkstedet og arealet er øget betydeligt i takt med at forretningen er vokset. I dag mødes kunden af et moderne værksted med det nyeste udstyr. To værkførere står for driften og 15 medarbejdere står klar til at løse kundernes behov hvad angår service og reparationer.

Medarbejderne uddannes konstant via eksterne kurser. Værkstedet er opgraderet med det nyeste test-udstyr, og vi sætter en ære i at være på teknologisk forkant i en branche, der er under konstant forandring.

Der er fuld gennemsigtelighed omkring det arbejde, vi udfører på din bil. Værkstedet er åbent, således du som kunde kan se, hvordan vi går til opgaven med din bil, og du taler selv med medarbejderen, der varetager opgaverne og med værkføreren, der gennemgår reparationen og fakturaen med dig, inden bilen forlader vores værksted. Hvis vi undervejs i reparationen finder yderligere ting, der skal kigges på/udbedres, kontakter vi dig, inden vi foretager os yderligere.

Når din bil bliver serviceret hos os, bevares fabriksgarantien fuldt ud. Der er således ingen forskel på om du får lavet service hos os eller hos et mærkeværksted – bortset fra prisen!

I 2019 valgte vi at investere i yderligere grønne tiltag og convenience for kunderne. Det betyder, at vi nu er med i AutoMester E+

Det indebærer, at vi tilbyder:

Service og reparation af el- og hybridbiler

Yder vejledning om bæredygtig kørsel og miljøforbedringer på din bil

Tilbyder service – og reparationsaftaler

Tilbyder Fordelsklub, hvor du bl.a. optjener 5% bonus

Tilbyder hente- og bringeservice

Tilbyder hjulopbevaring på eget dækhotel

Medlem af AutoMester

Vi er medlem af danmarks største værkstedskæde

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK