SEJ 0002 Sejarb 11

Finansiering

Vi tilbyder finansiering af din næste bil gennem Santander Consumer Bank. I hver enkelt salgsopstilling på vores biler, findes et finansierings eksempel til netop den konkrete bil du ser på. Kontakt os, hvis du vil lave en forespørgsel på finansieringsgodkendelse eller har yderligere spørgsmål til beregningen.

Argumenterne for at finansiere din nye brugte bil via Santander er bl.a.:

- Finansieringen er ofte billigere end i din bank, og samtidig har du hos os muligheden for at vælge en fast rente.
- Santander's variable rente følger altid nationalbankens indskudsbevisrente. Når Nationalbanken har sænket renten flere gange de seneste år, så har det givet besparelser hos Santander's kunder. Det modsatte har været tilfældet hos bankkunderne. De har oplevet at stort set alle banker har hævet deres rente, og dermed kundens omkostninger.
- Du binder ikke din likviditet, og bevarer dine øvrige lånemuligheder i banken.
- Det er let! På baggrund af få oplysninger fra dig, udformer vi ansøgningen på to minutter. Du får ikke brug for hverken kopi af årsopgørelse, lønsedler eller andet.
- Du får hurtigt svar på din forespørgsel. I forretningen afsender vi din forespørgsel online, og langt størstedelen af forespørgslerne godkendes indenfor 60 sek. Alle lånedokumenterne ligger herefter klar til underskrift.